Radio Workstation

RW

ENG | CRO

Radio Workstation 2 (2023) je tu!

Radio Workstation Onair

Playout sustav za profesionalce

Radio Workstation je više računalnih aplikacija namjenjenih i prilagođenih za automatizirano emitiranje, arhiviranje, snimanje, distribuciju sadržaja i upravljanje marketingom (reklamnim sadržajem) na radijskim postajama, internetskim radio postajama, poslovnim centrima, ugostiteljskim objektima i bilo gdje drugdje gdje je potreba za automatiziranim procesima reprodukcije.

Mogućnosti

Slike

Osnovni prozor s jingle karticama Prikaz kategorija (desno) za trake Instant svirač (za priloge i sl. kao treći player) Forma monitor za preslušavanje i uređivanja mix točaka Izmjena informacija trake, uređivanje tagova Pretraga traka po trazličitim poljima, dovoljno je početi tipkati... Uređivanje rotacije se odvija kroz vizualno sučelje i jednostavno se dodaju kategorije s trakama Osnovni prikaz forme postavki aplikacije Postavke za AGC (automatsko niveliranje glasnoće) i zvuk Postavke FTP podataka za slanje trenutne trake na web stranicu Onair dopušta nekoliko rasporeda formi u osnovnom prozoru Forma za izvještaje daje mogućnost dnevnog ili mjesečnog izvještaja koji se može spremiti ili ispisati Dodavanje događaja sa fiksnim terminima Dodavanje ponavljajućeg događaja kojima terminu mogu biti dnevni ili tjedni Učitavanje rotacije je isto tako moguće planirati (različiti tipovi muzike)

Zahtjevi

Preuzimanje

NAPOMENA: Licence za verziju 1.x nisu kompatibilne za verziju 2.x i obrnuto! Za postojeće korisnike s valjanom licencom 1.x cijena nadogradnje je pola od osnovne cijene +PDV. Kao i do sada, ažuriranja su besplatne za korisnike s valjanom licencom. Svaka nova licenca košta pola osnovne cijene +PDV.

Prva instalacija

    radio_workstation_v2.zip - ZIP fajl (v2 2023) (~5MB)

    rw_upute_za_instalaciju.pdf - PDF fajl (~5MB)

Nadogradnje

    OnairSetup_v2.zip (~2MB, ver 2.1)

    SchedulerSetup_v2.zip (~1MB, ver 2.0)

Što je novo?

Pomoć

 

Mišljenja

Otkad koristimo RW rodili smo se! - Ivan

8 godina nam ne pada na pamet da tražimo drugo softversko rješenje. - Valent

Kao da imate još jednog uposlenog. - Mirso

5 drugih softvera ne nudi ono što ima RW. - Dragan

RW nam je olakšao rad i planiranje marketinga. - Tomo

 

Radio Workstation Onair